top of page

Etelä-Pohjalaiseen luonteenpiirteeseeni kuuluu tinkimättömyys, ehdoton rehellisyys ja avoimuus.

 

Nämä ominaisuudet yhdistettynä alan parhaaseen koulutukseen, laajaan kokemukseen ja laatutietoiseen ajatteluun takaavat asiakkailleni ainutlaatuisen palveluelämyksen.

KUSTI RISTILUOMA

LKV, LVV, KIAT,

PARTNER

0400 443 103 | kusti@bo.fi

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

SE PIDETÄÄN MIKÄ LUVATAAN. JA MINÄ LUPAAN PALJON, KOKEILE VAIKKA.

MINUSTA SANOTTUA

"Kusti hoiti asuntoni myynnin erinomaisesti. Koko prosessi hoitui muutamassa viikossa ja sujui superhelposti. " – MIIA

"Asuntoni myynti sujui ripeästi, ja sain siitä erinomaisen hinnan. Suurkiitos, suosittelen muillekin!" – JULIA

"Kusti hoiti hommansa todella ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Hänellä on hyvät neuvottelutaidot ja hyvä rentous, joka varmasti auttoi kauppojen syntymisessä. Suosittelen häntä välittäjänä myös tutuille." – JP

"Tosi nopeaa toimintaa. En olisi luullut, että näin nopeasti hoituisi kaikki. Tosi vähän vaivaa meille." –  HENNI

"Kusti on miellyttävä, sopivan rento mutta asiallinen esiintymistaitoinen myynnin ammattilainen! Myyntikuvista tuli erinomaiset, myyntivideo herätti suuresti ihailua ja kaikki myyntimateriaali oli ensiluokkaista. Suosittelen Kustia ehdottomasti ja aion tulevaisuudessa kääntyä hänen puoleensa vastaavissa asioissa jos tulee tarve. "  – PIA

"Huippumyyjä." –  PETRI  

"Jäi asiallinen ja täsmällinen kuva muistiin koko tapahtumasta, ja asiat hoituivat viipymättä. " - PERTTI

"Ensimmäisen yhteydenottoni yhteydessä pyysin esittelyä kohteesta. Esittely saatiin sovittua nopeasti mielle sopivaan aikatauluun. Ennen kuin ehdin kysyä huoneiston dokumentteja, välittäjä ehdotti niiden toimittamista sähköpostiini, mikä oli erinomaista ennakointia.

 

Lisäksi dokumentit oli jaettu kahteen pdf tiedostoon: esitteeseen ja muut asunnon dokumentit, mikä helpotti läpikäyntiä. (Yleensä toimitetaan kymmenisen eri dokumenttia).
 

Tarjous tehtiin esittelyssä, ja välittäjä vei asiat loppuun taustalla, asiakkaan tarvitsi vain osallistua."

"Kodistamme otetut ihanat kuvat houkuttelivat kiinnostuneita paikan päälle ja saimme parissa päivässä täyden pyyntihinnan! 

 

Kusti piti kiitettävästi yhteyttä ja tiesimme koko ajan missä mentiin. Loistavaa toimintaa kerrassaan!

Ei voi kuin suositella!"

"Kaikki sujui alusta lähtien todella mainiosti. Yhteydenotto tapahtui pian ja Kusti tuli arviokäynnille, kun se meille sopi parhaiten. Kuvaukset, ilmoitus, näyttö, kaikki aivan putkeen. Ilmoituksessa oli todella mainio teksti ja kuvat olivat todella hyviä. En tiennyt että asunto voisi näyttää niin hyvältä. Kusti piti kaiken aikaa hyvin yhteyttä ja vastasi nopeasti. Hänellä oli todella hyvä draivi ja se näkyi vastauksissa. Kävi flaksi, että saimme niin taitavan välittäjän. Arvostan myös Bo lkv:n huomioita yksityiskohdille -logokassi, logoviini, laadukas esite."

bottom of page