Image by Annie Spratt

SNEAK PEEK®

TÄLLÄ SIVULLA NÄET UUSIMMAT KOHTEEMME, JOITA EMME OLE EHTINEET VIELÄ LISÄTÄ VARSINAISEEN KOHDEOSIOOMME. JULKAISEMME NÄMÄ ASUNNOT AIVAN LÄHIPÄIVINÄ. OLE KUITENKIN JO PIKAISESTI YHTEYKSISSÄ, MIKÄLI JOUKOSSA ON MAHDOLLISESTI ETSIMÄSI UNELMIEN ASUNTO.

WRo_q7FQ.jpeg

LYÖKKIKUJA 1,

ESPOO

Erillistalo, 7h+k+s+at+piha, 244 m2 Westend, Lyökkikuja 1, 02160 Espoo

Hyväkuntoinen, jyhkeä kivitalo Westendin Lyökkiniemessä.

 

Tämän poikkeuksellisen tinkimättömällä rakennustavalla suunniteltu talon lähtökohtana on ollut aikaansa edellä oleva kestävän kehityksen idea. Materiaalit on valittu tarkasti ja käytetty on vain alansa parhaita osaajia.

Kuten talon suunnitellut ja edelleen naapurissa asuva arkkitehti Eeva Valla mainitsi, talon muurauksessa ei haluttu tyytyä tavanomaiseen vaan haettiin erityisosaajia, jotka pystyvät toteuttamaan mm. haastavan

saumausidean.


Koti on esimerkki siitä, miten materiaalivalinnoilla se saadaan kestämään sekä kulutusta että aikaa. Luonnon ja meren läsnäolo tekevät täällä asumisesta hyvinkin erityislaatuista, rauhallisuuden voi ihan aistia tänne tullessaan.


Talo sulautuu saumattomasti maastoon ja pihapiiri on mukavan helppohoitoiseksi ja japanilaishenkiseksi toteutettu. Katettuja oleskelualueita on paljon ja yläkerran olohuoneen jatkeena on iso lasitettu terassi, joka tuo lisätilaa ympärivuotiseen asumiseen.

 

Maalämmön ansiosta talossa on edulliset asumiskustannukset, yhtiövastiketta ei peritä lainkaan ja kukin osakas vastaa oman talonsa kustannuksista ja korjauksista. Talo on kuntotarkastettu ja valmiina ottamaan vastaan uudet asukkaansa. Kyseessä on asunto-osakeyhtiö, joten ostajalta peritään vain 2 % varainsiirtovero.


Järjestämme vain yksityisesittelyjä, joten sovi oma aikasi meiltä:


Kusti Ristiluoma, 0400 443 103, kusti@bo.fi
tai
Veli Myllylä, 040 709 0555, veli@bo.fi

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS

BO LKV ESPOO

Piispanpiha 1 | 02200 Espoo

Y-TUNNUS: 2796776-4

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

© 2020 Kusti ja Veli myy